Shopping Cart

Binnen 3-4 weken gratis bezorgd en gemonteerd

We scoren een 5,0 gebasseerd op 50 reviews

Wil je onze tafels in het echt zien?

Geen enkel probleem, we nodigen je graag uit in onze werkplaats in Alkmaar. Hier kunnen we je volledig coronaproof ontvangen.

Boek hieronder direct een afspraak in of bel naar 072-844 52 28.


5,0 50 reviews

  • Avatar anita meijer-oudejans ★★★★★
    Fijn bedrijf met tijd en aandacht voor de klant. Maken hele mooie tafels, blad, poot en behandeling zijn allemaal apart te kiezen. Goed contact via mail en telefoon. Bezoek in de werkplaats en ruimte waar een aantal opstellingen staan is … More mogelijk. Tafel werd gebracht en in elkaar gezet bij de aflevering. Prima service, erg blij mee.
  • Avatar Laura ★★★★★
    Dikke aanrader!!We waren ons al een tijdje aan het oriënteren, en op internet aan het rondkijken naar een nieuwe eettafel toen ik jouwhoutentafel op facebook tegen kwam. Ik stuurde ze 's avonds nog een berichtje, omdat we ook graag … More van hetzelfde houten een blad op 2 kasten in de woonkamer wilde, om te kijken wat de mogelijkheden waren. Ik kreeg direct reactie en er werd de tijd genomen om de mogelijkheden vriendelijke uit te leggen. De volgende ochtend had ik al een offerte met de prijzen, waarna wij een afspraak maakte om de houten bladen eens in het echt te komen bekijken. De afspraak liep soepel, en ons werd netjes laten zien hoe de verschillende afwerkingen eruit zagen. Helemaal tevreden hebben wij diezelfde avond de eettafel en de bladen besteld.Zoals beloofd werd de tafel 4 weken later netjes bezorgd en in elkaar gezet. Via de email en de sms werden we netjes op de hoogte gehouden wanneer de tafel zou komen.We zijn echt helemaal blij met de tafel en de bladen op de tv meubel, en de extra kast. Het ziet er nog mooier uit dan dat we hadden verwacht! Zoals gevraagd is er zelfs in het midden van het blad voor op het tv meubel een kleine inkeping gemaakt voor de kabels. Dit is ook super netjes gedaan, alles past precies! Kortom, een dikke aanrader!
  • Avatar Marjon Stenneken ★★★★★
    Wij zijn erg blij met onze tafel van walnoothout. Precies wat we wilde.Ook de service is super. Je word keurig op de hoogte gehouden van de vorderingen. En ook als er na levering wat aan de hand is komen ze direct om het op te lossen.

Wouter schurend in werkplaats
Bladen in stelling in werkplaats
Bladen op poten bij werkplaats
Blad met uitzicht naar buiten
Gratis bezorgd & gemonteerd

Bezorging door vakmonteurs

Levering binnen 3 tot 4 weken

Dus snel genieten van je tafel

14 dagen retourtijd*

Op alle standaard producten

Betaal naar wens 90% achteraf