Eiken buitentafel met X poten 26 cm brede planken

Vanaf 579,00

Wissen
  • Gratis bezorging (inc. montage bij tafels)
  • Levertijd binnen 3 tot 4 weken
  • Betaal je order (90%) pas na aflevering
  • We halen de tafel gratis op mocht je niet tevreden zijn
  • Avatar anita ★★★★★
    Fijn bedrijf met tijd en aandacht voor de klant. Maken hele mooie tafels, blad, poot en behandeling zijn allemaal apart te kiezen. Goed contact via mail en telefoon. Bezoek in de werkplaats en ruimte waar … lees verder een aantal opstellingen staan is mogelijk. Tafel werd gebracht en in elkaar gezet bij de aflevering. Prima service, erg blij mee.

Beschrijving

Eindelijk weer naar buiten!

Eiken buiten tafel detail foto

Eindelijk is het weer er weer naar. Heerlijk buiten aan tafel met je gezin of een bbq voor alle vrienden. Binnen prijkt al een prachtige tafel maar buiten zou zo’n mooie tafel niet misstaan!

Eiken buitentafel

Eiken buiten tafel detail foto

Deze eiken tafel is speciaal gemaakt voor buiten. Door het gebruik van losse planken ontstaat er tussenruimte waardoor het hout kan werken. 

Op die manier kan de tafel gewoon het hele jaar buiten blijven staan.

Twee stoere X poten

Eiken buiten tafel detail foto

Deze versie van de tafel is uitgevoerd met twee stoere X poten. Perfect voor in een mooie tuin. 

Zoek je een andere poot dan kan dat uiteraard ook. Stuur ons een mailtje naar klantenservice@jouwhoutentafel.nl of vul hier al je gegevens in en nemen wij direct contact met jou op.

Onderhoud

Remmers tuinhoutolie

De tafel staat het hele jaar buiten en hoe mooi het weer nu ook is, helaas komt de regen en de kou ook weer langs. 

De tafel is afgehandeld met de Tuinhoutolie van Remmers. Deze olie zorgt er voor dat vocht en vuil een stuk minder kans heeft om in de tafel te trekken.

Vergrijzen

De olie die gebruikt is voor de tafel beschermt de tafel zoals gezegd tegen vuil en vocht. De tafel wordt echter wel mooi grijs in de loop van de tijd. 

Heb je dit liever niet? Behandel de tafel dan met dezelfde olie. Die is hier te vinden. 

Hoe vaak dat moet gebeuren is sterk afhankelijk van de plek waar de tafel staat. Maar 1 keer per jaar kan zeker geen kwaad.

We schreven het al eerder, wij verkopen houten tafels zonder gedoe. Dat betekent dat je je ook niet druk hoeft te maken over je betaling. Vind je het toch nog wat spannend om een tafel online volledig te betalen, kies dan de optie om (bijna het hele bedrag) pas te betalen bij aflevering.

Aanbetaling

Wij vragen je een aanbetaling te doen van 10 procent, die je gewoon gelijk met iDEAL kunt afrekenen. Daarna gaan wij aan de slag en binnen 3 tot 4 weken komen we de tafel bij je bezorgen.
Zodra de tafel helemaal klaar is bellen we je op om een afspraak te maken. We sturen dan gelijk een betaallink via de e-mail voor het resterende bedrag. Zodra die voldaan is komen wij op de afgesproken datum de tafel bij je bezorgen.

Zo bestel je zonder gedoe een nieuwe tafel!

Onze werkplaats in Alkmaar is misschien net even te ver om de tafels te bekijken. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om een gratis staal te ontvangen van het hout van onze tafels.

Hier bestel je een stuk eiken hout

Hier bestel je een stuk walnoten hout

Bezorgen en monteren is gratis

Wij komen jouw tafel zelf bij je brengen en monteren. Zodra alles naar binnen is getild monteren we de poten onder het blad. Dan is het alleen nog aan jou om de exacte plek van de tafel te bepalen en dan kan het genieten beginnen.

Het bezorgen en monteren doen we gratis.

Retourneren

Is de tafel toch niet naar wens? Dan halen wij hem binnen 14 dagen weer gratis bij je op. Zo loop jij geen risico en heb je geen gedoe.

Let op dat producten die speciaal voor jou zijn gemaakt niet geretourneerd kunnen worden. Als je bijvoorbeeld kiest voor een (noesten)afwerking of als we een blad op maat zagen, is een product op maat gemaakt.

Als je een standaard maat kiest en geen afwerking hebt gekozen, dan kan hij dus gewoon retour.

Je leest hier nog meer over onze retourvoorwaarden.