Walnoten tafel met boomkant en twee dubbele U poten

Vanaf 1.189,00

Wissen

Lekker lang aan de eettafel

Gedekte boomstamtafel detail

Samen met vrienden en je gezin lekker lang tafelen. Dat is precies waar deze walnoten tafel voor is. Het robuuste blad geeft niet alleen de tafel een chique uitstraling, maar zorgt voor een upgrade van je hele huis!

Het blad is 40 mm dik en is opgebouwd uit planken van verschillende breedtes.

Dubbele U poot

detail foto van de dubbele u poot onder een walnoten tafel met boomkant
Deze walnoten tafel is uitgevoerd met twee dubbele U poten. De poten hebben een iets fijnere uitstraling dan een X of U poot. De zwarte poedercoating zorgt er voor dat de poten lang mooi blijven. De poten kunnen desgewenst gesteld worden met de bijgeleverde kleine stelvoetjes

Behandeling van je nieuwe walnotentafel

Je nieuwe tafel is een belangrijk onderdeel van je interieur. Vlekken en kringen zijn dan ook je ergste nachtmerrie.

Maar dat hoeft het gelukkig niet te zijn. Wij werken jouw tafel namelijk desgewenst af met de blanke matte Eco Wood 2K lak van Blue Dolphin. Deze ultra matte lak zorgt er voor dat je walnotentafel optimaal beschermd is en tegelijkertijd die mooie walnoten kleur behoudt.

De producten van Blue Dolphin zorgen voor een optimale bescherming. Naast de lak die door ons aangebracht wordt, zijn er ook diverse onderhoudsproducten die je tafel tot in lengte van dagen nieuw houdt.

Wil je meer lezen en zien (inclusief video’s van stift, koffie en saus op een tafel) lees dan dit artikel dat wij onlangs schreven over onderhoud.

Extra informatie

Afmeting

180cm X 100cm, 190cm X 100cm, 200cm X 100cm, 210cm X 100cm, 220cm X 100cm, 230cm X 100cm, 240cm X 100cm, 250cm X 100cm, 260cm X 100cm, 270cm X 100cm, 280cm X 100cm, 290cm X 100cm, 300cm X 100cm

Onderstel

U

Vorm van het blad

Rechthoek met boomstamkant

Soort hout

Walnoot

We schreven het al eerder, wij verkopen houten tafels zonder gedoe. Dat betekent dat je je ook niet druk hoeft te maken over je betaling. Vind je het toch nog wat spannend om een tafel online volledig te betalen, kies dan de optie om (bijna het hele bedrag) pas te betalen bij aflevering.

Aanbetaling

Wij vragen je een aanbetaling te doen van 20 procent, die je gewoon gelijk met iDEAL kunt afrekenen. Daarna gaan wij aan de slag en binnen 4 tot 5 weken (i.v.m. onze verhuizing leveren wij vanaf februari) komen we de tafel bij je bezorgen.
Zodra de tafel helemaal klaar is bellen we je op om een afspraak te maken. We sturen dan gelijk een betaallink via de e-mail voor het resterende bedrag. Zodra die voldaan is komen wij op de afgesproken datum de tafel bij je bezorgen.

Zo bestel je zonder gedoe een nieuwe tafel!

Onze werkplaats in Alkmaar is misschien net even te ver om de tafels te bekijken. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om een gratis staal te ontvangen van het hout van onze tafels.

Hier bestel je een stuk eiken hout

Hier bestel je een stuk walnoten hout

Bezorgen en monteren is gratis

Wij komen jouw tafel zelf bij je brengen en monteren. Zodra alles naar binnen is getild monteren we de poten onder het blad. Dan is het alleen nog aan jou om de exacte plek van de tafel te bepalen en dan kan het genieten beginnen.

Het bezorgen en monteren doen we gratis.

Retourneren

Is de tafel toch niet naar wens? Dan halen wij hem binnen 14 dagen weer gratis bij je op. Zo loop jij geen risico en heb je geen gedoe.

Let op dat producten die speciaal voor jou zijn gemaakt niet geretourneerd kunnen worden. Als je bijvoorbeeld kiest voor een (noesten)afwerking of als we een blad op maat zagen, is een product op maat gemaakt.

Als je een standaard maat kiest en geen afwerking hebt gekozen, dan kan hij dus gewoon retour.

Je leest hier nog meer over onze retourvoorwaarden.