Set 4 zwarte schuine tafelpoten 72 cm (koker 8 x 8 cm)

130,00

De zwarte schuine tafelpoot 72 cm is een stalen tafelpoot die vaak gebruikt wordt onder een eettafel, vergadertafel of bureau. Je kunt daarmee jouw huidige tafel verhogen of verlagen voor een andere hoogte of een andere uitstraling geven waardoor die beter in jouw interieur past. Je kunt hem uiteraard ook voor diverse andere doe-het-zelf projecten gebruiken. De afwerking/kleur van de poot is zwart. De vorm van dit product is vierkant en deze staan in een lichte schuine stand van 6 graden. De profielmaat van de koker is 8 bij 8 cm.

  • De tafelpoot meet H 72 x B 78 x D 8 cm
  • Gemaakt van staal
  • De vorm is vierkant
  • Makkelijke bevestiging d.m.v. schroeven
  • De prijs is per set van 4 stuks

Maten en gewicht

De hoogte van deze zwarte metalen is 72 cm (720 mm), de breedte is 78 cm (780 mm) en de diepte is 8 cm (80 mm). Het formaat van de bevestigingsplaat is 78 x 12 cm. De poot kan 100 kg per dragen en bij 4 stuks kunnen ze samen 400 kg dragen.

Afwerking

De poot is voorzien van poedercoating waardoor hij zowel geschikt is voor binnen als voor gebruik buiten in de tuin. De poot is voorzien van stelvoeten.

Montage

Deze poot is voorzien van 6 montagegaten voor makkelijke montage met 6 schroeven.

Extra informatie

Hoogte onderstel

72 cm

Kleur onderstel

Mat zwart

Toepassing

Eettafel

Dikte poot

Stoer

Vorm onderstel

Losse poot

We schreven het al eerder, wij verkopen houten tafels zonder gedoe. Dat betekent dat je je ook niet druk hoeft te maken over je betaling. Vind je het toch nog wat spannend om een tafel online volledig te betalen, kies dan de optie om (bijna het hele bedrag) pas te betalen bij aflevering.

Aanbetaling

Wij vragen je een aanbetaling te doen van 20 procent, die je gewoon gelijk met iDEAL kunt afrekenen. Daarna gaan wij aan de slag en binnen 4 tot 5 weken (i.v.m. onze verhuizing leveren wij vanaf februari) komen we de tafel bij je bezorgen.
Zodra de tafel helemaal klaar is bellen we je op om een afspraak te maken. We sturen dan gelijk een betaallink via de e-mail voor het resterende bedrag. Zodra die voldaan is komen wij op de afgesproken datum de tafel bij je bezorgen.

Zo bestel je zonder gedoe een nieuwe tafel!

Onze werkplaats in Alkmaar is misschien net even te ver om de tafels te bekijken. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om een gratis staal te ontvangen van het hout van onze tafels.

Hier bestel je een stuk eiken hout

Hier bestel je een stuk walnoten hout

Bezorgen en monteren is gratis

Wij komen jouw tafel zelf bij je brengen en monteren. Zodra alles naar binnen is getild monteren we de poten onder het blad. Dan is het alleen nog aan jou om de exacte plek van de tafel te bepalen en dan kan het genieten beginnen.

Het bezorgen en monteren doen we gratis.

Retourneren

Is de tafel toch niet naar wens? Dan halen wij hem binnen 14 dagen weer gratis bij je op. Zo loop jij geen risico en heb je geen gedoe.

Let op dat producten die speciaal voor jou zijn gemaakt niet geretourneerd kunnen worden. Als je bijvoorbeeld kiest voor een (noesten)afwerking of als we een blad op maat zagen, is een product op maat gemaakt.

Als je een standaard maat kiest en geen afwerking hebt gekozen, dan kan hij dus gewoon retour.

Je leest hier nog meer over onze retourvoorwaarden.