Wandplank

Vanaf 59,00

Wissen
  • Gratis bezorging (inc. montage bij tafels)
  • Levertijd binnen 3 tot 4 weken
  • Betaal je order (90%) pas na aflevering
  • We halen de tafel gratis op mocht je niet tevreden zijn
  • Avatar anita ★★★★★
    Fijn bedrijf met tijd en aandacht voor de klant. Maken hele mooie tafels, blad, poot en behandeling zijn allemaal apart te kiezen. Goed contact via mail en telefoon. Bezoek in de werkplaats en ruimte waar … lees verder een aantal opstellingen staan is mogelijk. Tafel werd gebracht en in elkaar gezet bij de aflevering. Prima service, erg blij mee.

Beschrijving

Eiken wandplank

Yes! Vandaag kwam de wandplank binnen, het laatste stukje om de sfeer in je huis helemaal af te maken.
Met wat leuke accessoires of boeken is deze wandplank een echte eye-catcher in je huis. Hij maakt een saaie wand levendig en past perfect in vrijwel ieder interieur.

Is je huis heel strak en zoek je wat meer leven of trek je juist de stijl van je eikentafel door aan de muur. In ieder huis past een wandplank.

Deze eiken plank kun je op vrijwel iedere gewenste maat bestellen. Kies simpel je gewenste lengte en breedte en de plank komt naar je toe.


Specificaties van de wandplank

  • De wandplank is 4 cm dik

Extra informatie

Breedte wandplank

15 cm, 20 cm, 25 cm, 30 cm

Lengte wandplank

40 cm, 50 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm, 130 cm, 140 cm, 150 cm, 160 cm

Lange zijde wandplank

Boomstamkant, Rechte kant

Afwerking (+€20)

Geen, Blanke matte lak

We schreven het al eerder, wij verkopen houten tafels zonder gedoe. Dat betekent dat je je ook niet druk hoeft te maken over je betaling. Vind je het toch nog wat spannend om een tafel online volledig te betalen, kies dan de optie om (bijna het hele bedrag) pas te betalen bij aflevering.

Aanbetaling

Wij vragen je een aanbetaling te doen van 10 procent, die je gewoon gelijk met iDEAL kunt afrekenen. Daarna gaan wij aan de slag en binnen 3 tot 4 weken komen we de tafel bij je bezorgen.
Zodra de tafel helemaal klaar is bellen we je op om een afspraak te maken. We sturen dan gelijk een betaallink via de e-mail voor het resterende bedrag. Zodra die voldaan is komen wij op de afgesproken datum de tafel bij je bezorgen.

Zo bestel je zonder gedoe een nieuwe tafel!

Onze werkplaats in Alkmaar is misschien net even te ver om de tafels te bekijken. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om een gratis staal te ontvangen van het hout van onze tafels.

Hier bestel je een stuk eiken hout

Hier bestel je een stuk walnoten hout

Bezorgen en monteren is gratis

Wij komen jouw tafel zelf bij je brengen en monteren. Zodra alles naar binnen is getild monteren we de poten onder het blad. Dan is het alleen nog aan jou om de exacte plek van de tafel te bepalen en dan kan het genieten beginnen.

Het bezorgen en monteren doen we gratis.

Retourneren

Is de tafel toch niet naar wens? Dan halen wij hem binnen 14 dagen weer gratis bij je op. Zo loop jij geen risico en heb je geen gedoe.

Let op dat producten die speciaal voor jou zijn gemaakt niet geretourneerd kunnen worden. Als je bijvoorbeeld kiest voor een (noesten)afwerking of als we een blad op maat zagen, is een product op maat gemaakt.

Als je een standaard maat kiest en geen afwerking hebt gekozen, dan kan hij dus gewoon retour.

Je leest hier nog meer over onze retourvoorwaarden.