Shopping Cart

Binnen 3-4 weken gratis bezorgd en gemonteerd

Vragen? Bel ons: 072-844 52 28

We scoren een 5,0 gebasseerd op 23 reviews

Kom langs in onze werkplaats

Je bent van harte welkom

Wil je onze tafels liever even in het echt zien?

Geen enkel probleem, we nodigen je graag uit in onze werkplaats in Alkmaar. Hier kunnen we je volledig coronaproof ontvangen.

Gebruik onderstaand formulier om een afspraak te maken en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!
Bellen kan natuurlijk ook. Wij zijn bereikbaar op 072-844 52 28

Geef hier je voorkeursdatum en tijd op.
Buiten kantooruren en op zaterdag is ook mogelijk.
We mailen je de bevestiging

5,0 23 reviews

  • Avatar Ingrid Spoorenberg ★★★★★
    Na een blik op de website jouwhoutentafel.nl hadden wij al snel de beslissing genomen om hier een salontafel uit te zoeken. Na een bezoek aan de showroom hadden we binnen een half uur onze keus al gemaakt. Binnen drie weken werd de tafel … More geleverd en tussendoor werden we op de hoogte gehouden over het proces dmv een foto van het houten blad dat voor ons binnengekomen was. Bij levering bleek dat de tafel niet helemaal ongeschonden binnen was gekomen. Na contact stond er binnen twee dagen een specialist op de stoep om onze tafel te schuren en opnieuw te lakken. Top service, keurig opgelost. Wat zijn wij blij met de tafel!!! Hij is echt naar ons zin en we zijn heel tevreden over de klantvriendelijkheid. Ik zou iedereen aanraden om hier je tafel te kopen.
  • Avatar Hannie Klaassen ★★★★★
    De salontafel ziet er echt mooi uit.Wij zullen jullie werk echt aanbevelen.Fijn contact met jou gehad, snelle antwoorden.Eerlijk bedrijf wat je zo snel niet vindt.Het is wel een dingetje een tafel op maat online te bestellen maar geen spijt … More van gehad.Er kan altijd wel iets mis zijn maar hoe het dan opgelost wordt dat blijft bij de klant hangen, en dat is het belangrijkste.We zullen er veel plezier van hebben.Ga vooral zo door met jullie werk.
  • Avatar Theo Neelen ★★★★★
    Wij zijn zeer tevreden met onze eiken tafel.De service en klantvriendelijkheid was top , van bezoek aan de showroom tot het plaatsen in de kamer . Een tafel zonder gedoe , dat is wat je wilt .Theo en RinaAssendelft

Gratis bezorgd & gemonteerd

Bezorging door vakmonteurs

Levering binnen 3 tot 4 weken

Dus snel genieten van je tafel

14 dagen retourtijd*

Op alle standaard producten

Betaal naar wens 90% achteraf