Shopping Cart

Binnen 3-4 weken gratis bezorgd en gemonteerd

We scoren een 4,9 gebasseerd op 68 reviews

Retour voorwaarden

We weten dat online een tafel kopen best spannend kan zijn. Je hebt hem ten slotte nog niet gezien. Daarom halen we jouw tafel gratis weer op als hij niet naar wens is. Let op dit geldt alleen voor artikelen die niet op maat gemaakt zijn. Je hebt 14 dagen de tijd om een afspraak te maken met ons om je tafel weer op te halen. Daarna vervalt het herroepingsrecht.

Welke producten mag ik terug sturen?

Artikelen die niet op maat zijn gemaakt kunnen terug gestuurd worden. Dit zijn alle producten die niet specifiek naar jouw wens zijn gemaakt. Kies je bijvoorbeeld voor een lak of het afwerken van noesten, dan is de tafel specifiek voor jou gemaakt. Op dat moment vervalt dan het herroepingsrecht.

Alle producten die uit voorraad leverbaar zijn, bijvoorbeeld poten of niet afgewerkte tafels mogen geretourneerd worden.

Hoe retourneer ik een artikel?

Geef het product af bij onze afhaallocatie

 1. Neem contact met ons op via klantenservice@jouwhoutentafel.nl. Geef hier aan welk product retour komt en wat de retourreden is.
 2. Vervolgens nemen we contact met je op om een afspraak te maken.
 3. Zodra het product is afgegeven ontvang je een ontvangstbewijs.
 4. Om fraude te voorkomen wordt het bedrag teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is voldaan.
 5. Het geld staat gemiddeld binnen 7 werkdagen op de rekening.
 6. Gaat de hele bestelling retour, dan ontvang je de eventuele verzendkosten terug.

Verstuur het product naar ons

 1. Neem contact met ons op via klantenservice@jouwhoutentafel.nl. Geef hier aan welk product retour komt en wat de retourreden is.
 2. Vervolgens nemen we contact met je op om een afspraak te maken.
 3. Je draagt zelf zorg voor het feit dat het product goed verpakt is.
 4. Nadat we het retourpakket hebben verwerkt staat het geld binnen 1 tot 5 werkdagen op jouw rekening. Om fraude te voorkomen wordt het bedrag teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is voldaan.
 5. Gaat de hele bestelling retour, dan ontvang je de eventuele verzendkosten terug.
 6. Heb je via Klarna afgerekend? Dan vervalt de betaalverplichting van de geretourneerde artikelen.

Hoe ruil ik een artikel?

 1. Bestelde producten kunnen niet omgeruild worden. Wil je een ander product? Bestel die dan opnieuw op de website.
 2. Wij doen er uiteraard alles aan jouw retour zo snel mogelijk te verwerken zodat het geld zo snel mogelijk weer op je rekening staat.

Voorwaarden

Wij accepteren alleen retourzendingen binnen het vastgestelde termijn en in de originele verpakking. De artikelen mogen niet vuil en/of beschadigd zijn. Wij behouden ons het recht voor retourneringen en ruilingen die niet aan deze criteria voldoen te weigeren. Het retourtermijn is 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling is ontvangen.

Uw overeenkomst herroepen


Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Let hier bij op dat dit niet geldt voor producten die op maat zijn gemaakt.

Gratis bezorgd & gemonteerd

Bezorging door vakmonteurs

Levering binnen 3 tot 4 weken

Dus snel genieten van je tafel

14 dagen retourtijd*

Op alle standaard producten

Betaal naar wens 90% achteraf