Eiken tafelbladen

Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Eiken tafelblad

Tafels van eikenhout hebben zo’n mooie uitstraling dat het letterlijk in ieder interieur past. Door te spelen met de vorm en de afwerking zorg je voor een echte eyecatcher in je huis!

De vorm van jouw eiken blad

De tijd van alleen rechte tafels ligt al ver achter ons. Ook al is dit model nog altijd populair (en vaak ook erg praktisch) zijn er nieuwe vormen die er voor zorgen dat een eikentafel past bij ieder interieur. Denk bijvoorbeeld aan een ronde versie, waarmee je veel makkelijker gesprekken hebt met iedereen aan tafel. Of aan een ovale tafel die er voor zorgt dat je wel veel mensen kwijt kunt maar niet zo massief oogt in je kamer.

Eigenschappen van onze eiken tafelbladen

Al onze tafelbladen zijn standaard 4 cm dik en op vrijwel iedere afmeting te bestellen. De bladen bestaan uit brede vallende lamellen. Dat betekent zoveel als dat het blad is opgebouwd uit verschillende brede planken. Na het lijmen en volledig afwerken ontstaat zo een prachtig rustiek blad.

Afwerking en onderhoud

Deze prachtige uitstraling wil je natuurlijk wel graag zo lang mogelijk behouden. Daarom werken wij de tafel desgewenst af met Skylt. Deze unieke verwerking zorgt er voor dat je geen kleurverschil ziet tussen een behandeld en onbehandeld eiken tafelblad. Valt er een keer een glas om, dan is dat met deze afwerking geen enkel probleem.

Maar zoek je iets unieks, denk dan bijvoorbeeld eens aan een zwarte afwerking. De tafel krijgt dan een strak donkere uitstraling wat erg mooi staat in een modern interieur.

Houten tafelblad kopen

Online een houten tafelblad kopen is misschien wat spannend. Daarom verkopen wij tafels zonder gedoe. We komen de tafel bij je bezorgen en installeren. En je betaalt desgewenst bijna het hele bedrag (95%) achteraf. En vind je het toch niks? Dan nemen wij hem weer gratis mee. Meer weten over deze service? Lees er hier alles over.

En wil je onze bladen eerst een keertje komen bekijken? Dan is natuurlijk ook geen enkel probleem. Onze werkplaats is in Alkmaar en je kunt hier gemakkelijk een afspraak maken.

Eiken tafelblad op maat

Heb je een mooie tafel gezien maar staat hij toch niet beschikbaar in de maat die jij zoekt? Geen enkel probleem, laat het ons even weten en dan zorgen wij er voor dat we je blad precies op maat maken.