Houten salontafels

Ben je op zoek naar een houten salontafel die een stoere uitstraling heeft? Stel hem dan hieronder samen. Kies het blad met de jouw gewenste maat en daarna een van de onderstellen voor een salon tafel.

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Een houten salontafel

Een salontafel is in veel interieurs het middenpunt van de zitruimte. Je hebt veel tijd en aandacht besteed aan het uitzoeken van de juiste bank. Daarom is het extra belangrijk om je zithoek af te maken met de juiste salontafel.
Door de combinatie van een eikenblad en een stalen onderstel, passen onze salontafels zowel in een stoere industriële inrichting als in een landelijk interieur.

Eiken salontafel op maat

Onze salontafels zijn gemaakt van eiken en kunnen op ieder gewenste afmeting gemaakt worden. De grootte van een salontafel wordt volledig bepaald door het interieur. Met voldoende ruimte in je woonkamer kun je een flinke tafel kwijt die een echt statement maakt. Maar heb je maar beperkt ruimte, ook dan kan een eiken salontafel altijd. Denk bijvoorbeeld eens aan een ronde variant.

Ronde salontafel van hout

Ronde tafels houden je interieur speels en bieden tegelijkertijd veel ruimte. Onze ronde salontafels leveren wij standaard vanaf 1 bij 1 meter. Maar wil je het toch kleiner? Dan is dat geen enkel probleem, we maken hem dan op de door jouw gewenste maat.

Onderstel van een houten salontafel

De hoogte van een salontafel is vaak persoonlijk. De een wil hem net wat hoger dan de ander. Om die reden hebben wij verschillende hoogtes van onderstellen. Variërend van 39 cm tot 42 cm. Naast een X een U poot, hebben wij in het assortiment ook een spinpoot voor onder jouw nieuwe salontafel.