Shopping Cart

Binnen 4-5 weken gratis bezorgd en gemonteerd

We scoren een 4,9 gebasseerd op 81 reviews
blue dolphin eco wood 2k

Behandeling van jouw houten tafel

Het nieuwe pronkstuk in je huis moet er ook als nieuw uit blijven zien. Je wilt niet dat het eerste glas dat omvalt direct je nieuwe tafel intrekt.

Daarom bieden wij de mogelijkheid om je tafel af te werken met een blanke matte lak. De lak die we daarvoor gebruiken is de Eco Wood 2K extra mat van het merk Blue Dolphin. We hebben in de loop van de tijd verschillende lakken uitgeprobeerd (van Skylt tot Osmo) maar Blue Dolphin geeft het beste resultaat.

De test

Je tafel wordt gebruikt en dus vallen er dingen om en zijn de creatieve mini-picasso’s soms net iets te enthousiast met stiften naast het blaadje. Met de Eco Wood 2K lak haal je dat gemakkelijk weer weg. Dat is natuurlijk makkelijk gezegd, maar je wilt het graag met eigen ogen zien.

 

Kleurverschil

Vroeger was het zo dat een lak het hout liet verkleuren. Dat is met de extra matte lakken van tegenwoordig gelukkig niet meer het geval. Er is bijna geen verschil te zien tussen een behandelde en onbehandelde tafel. Zo geniet je dus van een echte houten tafel en een optimaal beschermde tafel.

Onderhoud

Om de goede bescherming optimaal te houden kun je de tafel met de juiste middelen goed onderhouden. Het onderhoud is verdeeld in drie momenten.

Wekelijks

Allereerst kun je voor het wekelijks onderhoud Blue Dolphin Eco Multi Cleaner gebruiken. Dit is een PH-neutrale, ontvettende reiniger voor het streeploos reinigen van alle houten tafels. Deze PH neutrale reiniger is huidvriendelijk, zonder chemische conserveringsmiddelen, bevat geen chloor en is biologisch afbreekbaar. De cleaner meng je met water en daarmee neem je de tafel met een doek af.

Maandelijks

Waar de Eco Multi Cleaner alleen schoonmaakt zorg de Blue Dolphin Soft Balm ook voor een sterke voedende werking. Zo blijft je tafel langer beschermd tegen vuil en blijft hij nog langer mooi.

Jaarlijks

Na een jaar lang iedere dag eten, spelen, knutselen en spelletjes spelen kan er ondanks alle goede zorg toch een lichte kras of doffe plek op de tafel zitten. De Blue Dolphin Super Polish lost dit op. Het is een speciaal ontwikkelde water gebaseerde polish voor het intensieve onderhoud van met lak behandelde hout. De polish herstelt en beschermd doffe, bekraste of versleten plekken en maakt de tafel weer vuil- en waterafstotend.
Belangrijk is dat als je voor de tweede keer de polish aanbrengt, de eerste polish laag wordt verwijderd met een polish remover.

 

Met al dit onderhoud is en blijft je tafel jaren als nieuw!

 

Gratis bezorgd & gemonteerd

Bezorging door vakmonteurs

Levering binnen 4 tot 5 weken

Dus snel genieten van je tafel

14 dagen retourtijd*

Op alle standaard producten

Betaal naar wens 80% achteraf