Blue Dolphin Super Polish

19,95

Je tafel is het middenpunt van je huishouden. Dat betekent helaas ook dat het soms mis gaat. Een omgevallen glas gaat met een doek of de Blue Dolphin Multi cleaner prima van je tafel af. Maar eens in het jaar is het tijd om de tafel te onderhouden met deze super polish. Die zorgt er voor dat kleine krasjes en doffe plekken als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Het werkt vuil- en waterafstotend en geeft na 1 laag een zijdematte uitstraling aan de tafel. Meerdere lagen zorgen voor een vollere en steeds glanzendere uitstraling.

Verwerking

  1. Goed schudden voor gebruik. De tafel eerst grondig reinigen met Blue Dolphin Multi Cleaner en goed laten drogen. Eventueel oude polish lagen verwijderen met Blue Dolphin Polish Remover.
  2. Breng een plasje onverdunde polish aan op de tafel in de vorm van een sliert in de richting van de houtnerf.
  3. Vervolgens met een licht vochtige doek deze over de tafel verdelen.
Bij goede ventilatie is de tafel na 2 uur drogen weer licht te gebruiken, maar voorkom zware belasting de eerste 12-24 uur.

Wekelijks onderhoud

Neem je tafel iedere week even af met de Blue Dolphin Multicleaner om je tafel optimaal te beschermen.

Maandelijks onderhoud

Gebruik de Blue Dolpin Soft Balm voor het maandelijks onderhoud.

Jaarlijks onderhoud

Gebruik daarvoor deze Super Polish.

We schreven het al eerder, wij verkopen houten tafels zonder gedoe. Dat betekent dat je je ook niet druk hoeft te maken over je betaling. Vind je het toch nog wat spannend om een tafel online volledig te betalen, kies dan de optie om (bijna het hele bedrag) pas te betalen bij aflevering.

Aanbetaling

Wij vragen je een aanbetaling te doen van 20 procent, die je gewoon gelijk met iDEAL kunt afrekenen. Daarna gaan wij aan de slag en binnen 4 tot 5 weken (i.v.m. onze verhuizing leveren wij vanaf februari) komen we de tafel bij je bezorgen.
Zodra de tafel helemaal klaar is bellen we je op om een afspraak te maken. We sturen dan gelijk een betaallink via de e-mail voor het resterende bedrag. Zodra die voldaan is komen wij op de afgesproken datum de tafel bij je bezorgen.

Zo bestel je zonder gedoe een nieuwe tafel!

Onze werkplaats in Alkmaar is misschien net even te ver om de tafels te bekijken. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om een gratis staal te ontvangen van het hout van onze tafels.

Hier bestel je een stuk eiken hout

Hier bestel je een stuk walnoten hout

Bezorgen en monteren is gratis

Wij komen jouw tafel zelf bij je brengen en monteren. Zodra alles naar binnen is getild monteren we de poten onder het blad. Dan is het alleen nog aan jou om de exacte plek van de tafel te bepalen en dan kan het genieten beginnen.

Het bezorgen en monteren doen we gratis.

Retourneren

Is de tafel toch niet naar wens? Dan halen wij hem binnen 14 dagen weer gratis bij je op. Zo loop jij geen risico en heb je geen gedoe.

Let op dat producten die speciaal voor jou zijn gemaakt niet geretourneerd kunnen worden. Als je bijvoorbeeld kiest voor een (noesten)afwerking of als we een blad op maat zagen, is een product op maat gemaakt.

Als je een standaard maat kiest en geen afwerking hebt gekozen, dan kan hij dus gewoon retour.

Je leest hier nog meer over onze retourvoorwaarden.