Shopping Cart

Binnen 4-5 weken gratis bezorgd en gemonteerd

We scoren een 4,9 gebasseerd op 81 reviews
klantenservice

Tafel laten maken

Je bent al een tijdje op zoek naar een tafel die volledig naar jouw wens is. Maar je bent hem nog niet tegen gekomen. Te groot, te klein, te standaard. Kortom niet wat jij zoekt.
Je hebt er wel eens over nagedacht om een tafel te laten maken. Maar hoe gaat dat dan en wordt het dan niet heel duur? 

De perfecte tafel laten maken

Een tafel bij JouwHoutenTafel op maat maken is geen enkel probleem en we kunnen het nog snel ook! Jij kiest uit ons aanbod van tafelbladen het soort blad dat je zoekt, en wij gaan er mee aan de slag. Zo kunnen we vrijwel iedere maat voor jou maken. Uiteraard geldt dit voor alle soorten bladen, en je kunt dus ook een eiken tafel op maat laten maken.

Op maat maken van tafel
Op maat maken van tafel

Speciale wensen

Heb je speciale wensen zoals een dikker blad of een hele grote maat die niet standaard tussen onze bladen staat? Geen probleem, laat het ons even weten via klantenservice@jouwhoutentafel.nl en we denken graag met je mee.

Een licht of donker tafelblad

Nu je blad volledig naar wens is moet hij natuurlijk nog behandeld worden. Wij hebben drie soorten behandelingen die we op het nieuwe blad kunnen toepassen.

  • Skylt zorgt ervoor dat je tafelblad zijn natuurlijk uitstraling behoudt. Je ziet geen verschil tussen een onbewerkte en een bewerkte tafel met Skylt. Maar het zorgt er wel voor dat er rustig eens een glas mag omvallen. Skylt passen we toe op eiken en op walnoten tafels.
  • Black maakt je tafel extra stoer en past in een trendy interieur. Black wordt alleen toegepast op eikentafels.
  • White heeft de eigenschappen van een white wash behandeling. Het geeft het blad een lichtere look en is tevens beschermend. Ook white wordt alleen toegepast op eikentafels.
Op maat gemaakte eiken tafel bij klant

Heb jij straks je op maat gemaakte tafel

Wil je meer weten over het op maat maken van een tafel? Mail ons dan even of gebruik de chat als we online zijn. En wie weet geniet jij straks van je nieuwe tafel!

Gratis bezorgd & gemonteerd

Bezorging door vakmonteurs

Levering binnen 4 tot 5 weken

Dus snel genieten van je tafel

14 dagen retourtijd*

Op alle standaard producten

Betaal naar wens 80% achteraf