Shopping Cart


I.v.m. onze verhuizing is levering vanaf februari

We scoren een 4,9 gebasseerd op 100 reviews

Review klant

Welke vorm eettafel past bij jouw stijl?

Of je nu een dinner party geeft voor al je vrienden, of een chique etentje met z’n vieren, de eettafel is het middelpunt van de avond. Wat betekent dat het selecteren van de juiste eettafel een serieuze zaak is. Om je te helpen door de bomen het bos weer te zien, hebben wij de belangrijkste vormen van een eettafel op een rij gezet.

Rond

eiken rond met spin bij klant detail foto

Als jouw stijl chique, casual en gezellig is, dan zit je met een ronde tafel perfect. Anders dan een rechthoekige tafel zorgt een ronde tafel ervoor dat iedereen aan tafel met elkaar het gesprek aan gaat. Waar je wel op moet letten is dat je een ronde tafel niet tegen de muur aan kunt zetten. Dus zorg ervoor dat je voldoende ruimte hebt.
Ronde eettafel weetje: Ronde tafels vragen vaak om meer ruimte tussen de stoelen. Neem dat mee als je bedenkt hoe groot je tafel moet zijn.

Rechthoekige tafel

De meest gekozen tafel is nog altijd een rechthoekige tafel. Hij past in ieder interieur en je kunt er al snel 6 of meer man aan kwijt. Wil je wel de ruimte maar niet het strakke, kies dan voor een tafel met een boomstamkant. De kanten van de tafel hebben dan de vorm van de boom, waardoor het geheel een stuk speelser oogt.

 

Ovaal

Eikenhoutentafel boomstamkant ovaal spin poot

Wat we steeds meer zien zijn de ovale tafels. Ovale houten tafels hebben de perfecte mix tussen een traditioneel rechthoekig blad en een verrassende touch. Bijkomend voordeel is dat je er lekker veel mensen aan kwijt kunt zonder dat hij heel massief in je kamer toont. Onder een ovale tafel kunnen gewone poten maar hij komt het best tot zijn recht met een van onze spinpoten.

 

Vierkant

Last bot not least; de vierkante tafel. Zeker in kleine ruimtes is een vierkant tafel een perfect uitkomst. Heb je een kleine ruimte en eet je eigenlijk altijd met z’n tweeën? Zet dan een vierkante tafel tegen de muur aan met twee mooie stoelen. En krijg je gasten, schuif je de tafel een stukje meer de kamer in zodat je aan alle vier de kanten kunt zitten.

Kom de vorm zelf bekijken

Voor ieder interieur is er een tafel in de perfecte vorm. Wil je de verschillende vormen eens in het echt zien? Kom dan langs in onze werkplaats!

Gratis bezorgd & gemonteerd

Bezorging door vakmonteurs

Levering vanaf februari
14 dagen retourtijd*

Op alle standaard producten

Betaal naar wens 80% achteraf