Walnoten tafels

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

Walnoot tafel

Een walnoot tafel is een tafel met karakter. Iedere tafel van walnoot hout heeft zijn eigen boomstamkant en tekening in het blad. Dit zorgt er voor dat je een echt unieke tafel in huis haalt. Het hout heeft een warme uitstraling en combineert perfect met zwarte stalen poten.

Het juiste onderstel

Want het onderstel van je walnoot eettafel is net zo belangrijk als het blad zelf. Hij moet passen bij je interieur en natuurlijk praktisch zijn. Een elegante poot zorgt voor een ruimtelijk gezicht waar een stoere poot het industriële karakter benadrukt.

Onderhoud walnoot tafelblad

Het onderhouden van je walnoot tafelblad is geen probleem. Bij het bestellen van je tafel kun je kiezen voor een afwerking met een blanke matte lak. Die zorgt er voor dat de tafel goed bestendig is tegen omvallende glazen en enthousiaste kinderen met viltstift. Lees (en zie) hier meer over het effect van de blanke matte lak op je eettafel.

Configurator

Ben je er nog niet helemaal uit welk onderstel je zoekt bekijk dan onze handige configurator. Hier kies je het gewenste blad en daaronder de verschillende onderstellen. Zo zie je in één oogopslag direct welke tafel bij jou past.