Ikea Besta bovenblad van eiken hout

Vanaf 169,00

Wissen

Besta bovenblad

Eigenlijk kent iedereen hem wel. De Besta van Ikea. Een tv kast in het wit (al zijn er ondertussen veel meer kleuren beschikbaar) die perfect staat in bijna ieder interieur. Maar daar zeg je dan ook wat, in ieder interieur… Echt uniek is hij natuurlijk niet.

Maar dat hoeft niet! Wij kunnen namelijk van iedere Besta een unieke kast maken.  Door het inzetten van een mooie eiken of walnoten blad op de Besta komt er direct meer sfeer in je huis.

4 cm dik eiken blad

Onze eikenbladen zijn standaard 4 cm dik. Deze dikte zorgt direct voor een robuste uitstraling en veranderd je tv meubel direct.

Daarnaast kun je kiezen of je het blad met een rechte of boomstamkant wilt hebben. Met de boomstamkant haal je nog meer leven in huis.

4 cm dik eiken blad

Alle Besta kastjes zijn 60 cm breed. Je kunt ze oneindig aan elkaar maken dus je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Onze Besta bladen zijn dan ook altijd een veelvoud van 60 cm. Standaard leveren we ze tot 3 meter. Maar is jouw tv meubel langer dan drie meter dan denken we ook graag met je mee. Laat het ons dan weten dan maken we je blad volledig op maat.

Waar laat ik die kabels 

De kast wordt vaak ingezet als tv meubel en dat betekent kabels. Zijn ze niet weggewerkt in de muur dan loopt er in ieder geval 1 kabel van de televisie naar beneden.

Om die mooi weg te werken, kunnen we een inkeping in het blad maken. Groot genoeg voor de HDMI aansluiting. Standaard maken we die precies in het midden. Mocht je het op een andere plek willen, laat het ons dan weten.

We schreven het al eerder, wij verkopen houten tafels zonder gedoe. Dat betekent dat je je ook niet druk hoeft te maken over je betaling. Vind je het toch nog wat spannend om een tafel online volledig te betalen, kies dan de optie om (bijna het hele bedrag) pas te betalen bij aflevering.

Aanbetaling

Wij vragen je een aanbetaling te doen van 20 procent, die je gewoon gelijk met iDEAL kunt afrekenen. Daarna gaan wij aan de slag en binnen 4 tot 5 weken (i.v.m. onze verhuizing leveren wij vanaf februari) komen we de tafel bij je bezorgen.
Zodra de tafel helemaal klaar is bellen we je op om een afspraak te maken. We sturen dan gelijk een betaallink via de e-mail voor het resterende bedrag. Zodra die voldaan is komen wij op de afgesproken datum de tafel bij je bezorgen.

Zo bestel je zonder gedoe een nieuwe tafel!

Onze werkplaats in Alkmaar is misschien net even te ver om de tafels te bekijken. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om een gratis staal te ontvangen van het hout van onze tafels.

Hier bestel je een stuk eiken hout

Hier bestel je een stuk walnoten hout

Bezorgen en monteren is gratis

Wij komen jouw tafel zelf bij je brengen en monteren. Zodra alles naar binnen is getild monteren we de poten onder het blad. Dan is het alleen nog aan jou om de exacte plek van de tafel te bepalen en dan kan het genieten beginnen.

Het bezorgen en monteren doen we gratis.

Retourneren

Is de tafel toch niet naar wens? Dan halen wij hem binnen 14 dagen weer gratis bij je op. Zo loop jij geen risico en heb je geen gedoe.

Let op dat producten die speciaal voor jou zijn gemaakt niet geretourneerd kunnen worden. Als je bijvoorbeeld kiest voor een (noesten)afwerking of als we een blad op maat zagen, is een product op maat gemaakt.

Als je een standaard maat kiest en geen afwerking hebt gekozen, dan kan hij dus gewoon retour.

Je leest hier nog meer over onze retourvoorwaarden.