Shopping Cart


I.v.m. onze verhuizing is levering vanaf februari

We scoren een 4,9 gebasseerd op 100 reviews

Walnoot boomstamkant blad

Eettafel 3 meter

De eettafel is letterlijk en figuurlijk het centrale punt in jouw huis. Het is de plek waar iedereen bij elkaar komt en waar fijne herinneringen worden gemaakt en opgehaald. Je hebt de ruimte voor een statement in je huis. De tafel moet niet te klein en daarom zoek je een tafel van 3 meter. Naast de afmeting moet de tafel natuurlijk ook de uitstraling hebben die bij jouw interieur past.

Eiken tafel

Eiken hout maakt dat de tafel echt tot leven komt. De welving van de boomstamkant en de tekening van de noesten maken je tafel prachtig. En met de afwerking met Skylt hoef je je ook niet druk te maken over een glas dat een keer omvalt. Hier ga je direct naar onze collectie eiken tafels.

Walnoten tafel

Wil je iets anders en zoek je een nog chiquere uitstraling denk dan eens aan een tafel van walnoten hout. Dit hout heeft een warmere uitstraling dan eiken. Zowel eiken als walnoten tafels leveren wij op 4 cm dik. Hier ga je direct naar onze collectie walnoten tafels.

De juiste poot onder je tafel

3 meter is natuurlijk een flinke lengte dus daar moet een stevig onderstel onder komen.
Al onze poten zijn hiervoor geschikt, maar om de omvang recht te doen zouden wij kiezen voor onze selectie stoere poten. Die poten hebben kokers van 10 cm dik, wat in een mooie verhouding is met de lengte van de tafel.

Naast de poten past onder zo’n tafel ook prima een spinpoot. Spinpoten vanaf 150 cm lang kunnen perfect onder een tafel van 3 meter.

Mat zwarte spinpoot

Staat hij straks bij jou thuis?

Ben je dus op zoek naar een grote tafel in je huis, bekijk dan onze collectie eiken en walnoten tafels. Staat de maat die je zoekt niet in de standaard opties, laat het ons hier dan direct weten. Wij kunnen namelijk vrijwel iedere maat op bestelling voor je maken.

Gratis bezorgd & gemonteerd

Bezorging door vakmonteurs

Levering vanaf februari
14 dagen retourtijd*

Op alle standaard producten

Betaal naar wens 80% achteraf