Walnoten tafel met boomkant en twee elegante U poten

Vanaf 1.119,00

Wissen
  • Gratis bezorging (inc. montage bij tafels)
  • Levertijd binnen 4 tot 5 weken
  • Betaal je order (90%) pas na aflevering
  • We halen de tafel gratis op mocht je niet tevreden zijn
  • Avatar Bob ★★★★★
    Hele fijne ervaring bij JouwHoutenTafel.nl. Maken zeer mooie tafels. Ook onze afwijkende wensen werden zo goed als mogelijk uitgevoerd. Wij wilden een wat donkerdere kleur vulling voor de knoesten en dat … lees verder was geen probleem. Een facet rand aan een ronde salontafel bleek achteraf toch niet te kunnen, en hierover werd duidelijk gecommuniceerd. De tafels werden bij ons thuis afgemonteerd (poten eronder gezet) hierdoor kan je exact aangeven op welke positie je de poten wilt hebben in combinatie met je eigen stoelen, super! Kortom een absolute aanrader als je op zoek bent naar mooie, unieke en op maat gemaakte tafels. Gr, Bob

Stalen onderstel

Elegante U poot in het zwart detail foto
Deze twee elegante U poten maken je eettafel helemaal af. De zwart gepoedercoate poten geven de tafel een robuust en industrieel karakter. Perfect in combinatie met je walnotenblad. De zwarte U poten zijn gepoedercoat waardoor de poten extra beschermd zijn en de mooie egale zwarte kleur houden.

De poten zijn 71 cm hoog in combinatie met het blad van 4 cm van het tafelblad, is de totale hoogte 75 cm. Al onze onderstellen zijn voorzien van stelpootjes. Die zorgen ervoor dat je tafel altijd waterpas staat en kunnen de tafel desgewenst nog een paar cm verhogen.

De poot is gemaakt van 10 bij 4 cm dikke kokers.

Het onderstel monteren wij altijd bij jou thuis. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe ver de poten vanaf de rand worden geplaatst.

Behandeling van je nieuwe walnotentafel

Je nieuwe tafel is een belangrijk onderdeel van je interieur. Vlekken en kringen zijn dan ook je ergste nachtmerrie.

Maar dat hoeft het gelukkig niet te zijn. Wij werken jouw tafel namelijk desgewenst af met de blanke matte Eco Wood 2K lak van Blue Dolphin. Deze ultra matte lak zorgt er voor dat je walnotentafel optimaal beschermd is en tegelijkertijd die mooie walnoten kleur behoudt.

De producten van Blue Dolphin zorgen voor een optimale bescherming. Naast de lak die door ons aangebracht wordt, zijn er ook diverse onderhoudsproducten die je tafel tot in lengte van dagen nieuw houdt.

Wil je meer lezen en zien (inclusief video’s van stift, koffie en saus op een tafel) lees dan dit artikel dat wij onlangs schreven over onderhoud.

Extra informatie

Afmeting

180cm X 100cm, 190cm X 100cm, 200cm X 100cm, 210cm X 100cm, 220cm X 100cm, 230cm X 100cm, 240cm X 100cm, 250cm X 100cm, 260cm X 100cm, 270cm X 100cm, 280cm X 100cm, 290cm X 100cm, 300cm X 100cm

Onderstel

U

Vorm van het blad

Rechthoek met boomstamkant

Soort hout

Walnoot

We schreven het al eerder, wij verkopen houten tafels zonder gedoe. Dat betekent dat je je ook niet druk hoeft te maken over je betaling. Vind je het toch nog wat spannend om een tafel online volledig te betalen, kies dan de optie om (bijna het hele bedrag) pas te betalen bij aflevering.

Aanbetaling

Wij vragen je een aanbetaling te doen van 10 procent, die je gewoon gelijk met iDEAL kunt afrekenen. Daarna gaan wij aan de slag en binnen 3 tot 4 weken komen we de tafel bij je bezorgen.
Zodra de tafel helemaal klaar is bellen we je op om een afspraak te maken. We sturen dan gelijk een betaallink via de e-mail voor het resterende bedrag. Zodra die voldaan is komen wij op de afgesproken datum de tafel bij je bezorgen.

Zo bestel je zonder gedoe een nieuwe tafel!

Onze werkplaats in Alkmaar is misschien net even te ver om de tafels te bekijken. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om een gratis staal te ontvangen van het hout van onze tafels.

Hier bestel je een stuk eiken hout

Hier bestel je een stuk walnoten hout

Bezorgen en monteren is gratis

Wij komen jouw tafel zelf bij je brengen en monteren. Zodra alles naar binnen is getild monteren we de poten onder het blad. Dan is het alleen nog aan jou om de exacte plek van de tafel te bepalen en dan kan het genieten beginnen.

Het bezorgen en monteren doen we gratis.

Retourneren

Is de tafel toch niet naar wens? Dan halen wij hem binnen 14 dagen weer gratis bij je op. Zo loop jij geen risico en heb je geen gedoe.

Let op dat producten die speciaal voor jou zijn gemaakt niet geretourneerd kunnen worden. Als je bijvoorbeeld kiest voor een (noesten)afwerking of als we een blad op maat zagen, is een product op maat gemaakt.

Als je een standaard maat kiest en geen afwerking hebt gekozen, dan kan hij dus gewoon retour.

Je leest hier nog meer over onze retourvoorwaarden.